media
28.01.2020

Pantofii anului 2021

Restaurantul, aranjamentele sau tinutele sunt doar cateva dintre grijile pe care mirii le au cand decid sa se casatoreasca. Si povestea se complica in momentul in care mireasa trebuie sa aleaga rochia. Pe langa tinuta, pantofii de mireasa sunt piesa de rezistenta pentru momentul nuntii. Si de cate ori nu ti-ai pus intrebarea „Ce pantofi s-ar potrivi cu rochia mea?”.

In fiecare an apar noi tendinte in materie de nunti: de la buchetele de flori, modelul rochiei de mireasa pana la culoarea anului, iar lista poate continua. In ceea ce priveste pantofii pentru nunta, colectia 2021 aduce o gama variata de produse, atat pentru mirese, cat si pentru miri.

Mai mult
media
27.02.2019

Nu avem ghid, dar avem pantofi

Se apropie marele eveniment, iar tu deja cauti pe internet „pantofi de mireasa - tendinte 2019”, ”rochii de mireasa”, dar nu te opresti aici, tot cauti cu speranta ca vei gasi ceva potrivit. Si e foarte bine ca studiezi tendintele sau preturile, caci de acum trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare pentru ceea ce urmeaza.

Cu totii avem in cap ideea asta de a cauta un ghid al succesului sau o lista de la A la Z, dar din fericire nu o gasim. De ce? Pentru ca orice persoana este unica, asadar, experienta ta va fi la fel. Dar, daca ai gasit ceva, ai timp sa-ti faci ghidul tau, cu regulile si ideile proprii.

Mai mult